Conformiso: Durven! Denken! Doen!

In alle werkzaamheden die we voor onze opdrachtgevers uitvoeren volgen we altijd drie kernbegrippen die inmiddels in ons DNA zitten: Durven, Denken en Doen!

Durven!

Soms lijkt het wel of er iedere dag een nieuwe norm of richtlijn wordt uitgevonden waaraan u, al dan niet gedwongen door uw klanten of door wet- en regelgeving, moet voldoen. Veel ondernemers worstelen met de vraag hoe ze hieraan op de meest praktische manier kunnen voldoen. Conformiso geeft u hierbij de juiste richting. Onze medewerkers zien in elke (nieuwe) norm of richtlijn een uitdaging. Het is dan ook niet voor niets dat opdrachtgevers van Conformiso als een van de eersten werden gecertificeerd volgens nieuwe normen als de MVO-prestatieladder, ISO 50001 en WEEELABEX. Gesterkt door ons geloof in eigen kunnen geven we daar dan zelfs een certificeringsgarantie op af.

Maar bovenal durven wij altijd eerlijk tegen u te zijn. Een partner die u alleen maar naar de mond praat helpt u vaak niet om uw ambitieuze doelstellingen te realiseren. Een kritische, constructieve blik mag u van ons verwachten, niet vertroebeld door bedrijfsblindheid.

Denken!

Onze medewerkers zijn praktijkmensen die weten dat het ene bedrijf niet gelijk is aan het andere. Verwacht bij ons dan ook geen standaard verhaal, maar een ‘maatpak’, speciaal gemaakt op uw organisatie. De kennis die onze medewerkers bij zich dragen, is ons grootste goed. Juist daarin investeren wij continu zodat zij bij voortduring op de hoogte zijn van de nieuwste normeisen, wet- en regelgeving, methoden en technieken en ‘best practices’. We verzanden niet in theoretische verhalen, maar denken na over de meest praktische, meest efficiënte en meest effectieve oplossing.

Doen!

Wij zijn geen adviseurs die op gezette tijden langskomen om te dicteren wat er dient te gebeuren. Wij zijn doeners en wij ontzorgen u volledig op het gebied van uw kwaliteits-, arbo-, veiligheids-, en milieumanagement. Wij helpen u niet alleen bij het opzetten en implementeren van een kwaliteitssysteem, we zorgen er ook voor dat uw VGM risico inventarisatie en evaluatie up to date is, dat compliancy met wet- en regelgeving is getoetst, dat uw klanttevredenheidsonderzoek is uitgevoerd, dat de interne audits zijn uitgevoerd, dat… vult u zelf maar in. We gaan zelfs zo ver dat we alle onderhouds- en beheerstaken volledig van u overnemen en acteren als uw eigen kwaliteits- of KAM-manager. Vaak resulterend in een jarenlange samenwerking.

Nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct een kennismakingsgesprek aan, uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend.

Neem contact met mij op
Vraag offerte aan