Duurzame kwaliteitsborging en procesverbetering

Uw klanten en opdrachtgevers  verwachten 100% betrouwbaarheid en kwaliteit van u, elke dag opnieuw. Om aan alle eisen te kunnen voldoen, is een effectief systeem voor kwaliteitsmanagement nodig, in bijna alle gevallen gekoppeld aan een (inter)nationale norm of richtlijn.

ISO 9001 is de meest bekende en meest geïmplementeerde norm voor kwaliteitsmanagementsystemen, maar we kennen ook veel branchegerichte varianten zoals HKZ, ISO 13485, Groenkeur en ISO/TS 16949. In feite maakt het niet uit aan welke norm of richtlijn uw kwaliteitsmanagementsysteem moet voldoen; wij stellen uw bedrijf centraal en niet de norm. Verwacht van ons dan ook geen standaard verhaal, maar een ‘maatpak’, toegespitst op uw bedrijf. Samen gaan we op zoek naar de meest efficiënte en meest effectieve weg naar certificering en verzorgen wij het gehele traject van opzetten, implementeren en onderhouden van A tot Z. Dat we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze dienstverlening blijkt wel uit onze unieke certificeringsgarantie!

Nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct een kennismakingsgesprek aan, uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend.

Neem contact met mij op
Vraag offerte aan