Duurzame bedrijfsvoering

Uw klanten en opdrachtgevers  verwachten 100% betrouwbaarheid en kwaliteit van u, elke dag opnieuw. Daarnaast verwachten zij in toenemende mate dat u dat bereikt middels een duurzame bedrijfsvoering. Om aan alle eisen te kunnen voldoen, is een effectief systeem voor milieumanagement nodig, in bijna alle gevallen gekoppeld aan een (inter)nationale norm of richtlijn.

ISO 14001 is de meest bekende en meest geïmplementeerde norm voor milieumanagementsystemen, maar we kennen ook veel varianten zoals de Co2-Prestatieladder en de MVO-Prestatieladder, ISO 50001 en allerlei Beoordelingsrichtlijnen. In feite maakt het niet uit aan welke norm of richtlijn uw milieumanagementsysteem moet voldoen: wij stellen uw bedrijf centraal en niet de norm. Verwacht van ons dan ook geen standaard verhaal, maar een ‘maatpak’, toegespitst op uw bedrijf. Samen gaan we op zoek naar de meest efficiënte en meest effectieve weg naar certificering en verzorgen wij het gehele traject van opzetten, implementeren en onderhouden van A tot Z. Dat we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze dienstverlening blijkt wel uit onze unieke certificeringsgarantie!

Nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct een kennismakingsgesprek aan, uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend.

Neem contact met mij op
Vraag offerte aan