algemeenUw medewerkers optimaal opgeleid

De door Conformiso verzorgde ‘in-company’ opleidingen kenmerken zich door de praktijkgerichte inhoud. Een greep uit ons aanbod: Basiscursus ISO 9001, (opfris)Cursus Basisveiligheid VCA, (opfris)Cursus Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA, Cursus Interne Audits, Projectleiderstraining, training “Uw monteur als ambassadeur”, Cursus Klantgerichtheid en Klanttevredenheid, etc., etc.

In overleg met u wordt bepaald wat de exacte inhoud en boodschap van de training of workshop moet zijn en hoeveel bijeenkomsten de totale training beslaat. Dit laatste is afhankelijk van de groepsgrootte, het kennisniveau en de samenstelling van de groep. Ook het tijdstip van de cursuslessen wordt in overleg bepaald. Alle tijdstippen (in werktijd, deels in werktijd, ’s avonds, in het weekend) behoren tot de mogelijkheden. Met name deze flexibele aanpak onderscheidt Conformiso van collega-opleiders.

Bij alle cursussen en trainingen die door Conformiso worden verzorgd, ontvangen de deelnemers na afloop een certificaat van deelname. Een uitzondering hierop vormen de VCA-cursussen. Deze worden met een officieel examen afgesloten met als doel, uiteraard, een erkend diploma.

Nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct een kennismakingsgesprek aan, uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend.

Neem contact met mij op
Vraag offerte aan