Conformiso; uw eigen KAM-manager

Ieder bedrijf heeft er in meer of mindere mate mee te maken: Kwaliteit, Arbo en Milieu. Misschien is uw bedrijf al gecertificeerd volgens een (inter)nationale norm, richtlijn of standaard zoals bijvoorbeeld ISO 9001, VCA of ISO 14001 of bent u juist van plan om dit te implementeren. In ieder geval moet u voldoen aan allerlei wet- en regelgeving zoals bijvoorbeeld de Arbowet, de wet Milieubeheer, etc., etc. Zaken die eigenlijk een permanente aandacht vragen, maar waarvoor de nodige tijd, kennis en/of kunde vaak niet aanwezig is. Of waarvoor u de nodige kennis en kunde juist niet (meer) wenst te verwerven of te behouden. Beter is het immers dat uw medewerkers zich concentreren op de core business van de onderneming en dat het beheer en onderhoud van uw managementsysteem wordt uitgevoerd door een specialist. Tijd dus voor verandering, tijd om Conformiso in te schakelen! Conformiso heeft namelijk een, voor deze markt unieke, innovatieve oplossing voor het onderhoud en beheer van uw kwaliteitsmanagementsysteem.

Kwaliteit, Arbo en Milieu volgens Conformiso

Bureaucratisch, saai, stoffig, niet werkbaar, onnodig alles vastleggen…. We kennen alle vooroordelen inmiddels. Maar Kwaliteit, Arbo en milieu draait volgens Conformiso helemaal niet om normen, regeltjes, procedures en documenten, al zien we helaas in de praktijk vaak het tegenovergestelde. Het draait om verbeteren. Iedere dag weer. Hoe kunnen we leren van onze fouten en brengen we faalkosten naar beneden? Waar zitten onze risico’s? Hoe kunnen we onze productie nog wat efficiënter inrichten met minder afval? Hoe kunnen we besparen op onze energierekening? Hoe zorgen we er voor dat onze medewerkers nog veiliger kunnen werken? Conformiso weet de antwoorden.

Ontzorgen volgens Conformiso

Nee, wij zijn niet die adviseur die op gezette tijden bij u langs komt om u te vertellen wat u allemaal moet doen! Natuurlijk geven wij u advies, gevraagd en ongevraagd. Maar Conformiso zorgt er vooral voor dat uw gehele kwaliteits-, Arbo- en/of milieumanagement binnen uw bedrijf simpelweg geregeld is. Ontzorgen noemen we dat. Door gebruik te maken van ons eigen innovatieve MyQ-platform doen we dat 24 uur per dag, 7 dagen in de week. En door de kosten over een langere periode te spreiden doen we dat ook nog eens voor een vast, laag maandbedrag. Uniek hierbij is onze certificeringsgarantie: zolang het beheer en onderhoud van uw KAM-management wordt uitgevoerd door Conformiso garanderen wij u het behoud van uw certificaat of certificaten!

De voordelen zijn evident

Door te kiezen voor Conformiso bent u vanaf dag één verzekerd van een professionele invulling van het kwaliteits-, arbo- en milieumanagement binnen uw onderneming. De voordelen zijn evident:

  • Bedrijfsblindheid is ons vreemd. Een kritische, bedrijfskundige blik mag u van ons verwachten;
  • besparing door uitbesteden van taken aan specialisten die vanuit hun knowhow, ervaring en gebruik van specifieke tools deze taken efficiënter kunnen uitvoeren dan uw eigen medewerker(s);
  • beheersbaarheid en variabiliteit van de kosten voor kwaliteitsbeheer. Door de kosten daarnaast te spreiden over een langere periode heeft u niet te maken met piekinvesteringen;
  • optimalisatie van werkprocessen en beperken van risico’s: de uitbestede taken worden uitgevoerd op een wijze die niet alleen voldoet aan eventuele wettelijke verplichtingen of normeisen, maar waarbij ook maximaal praktisch nut voor de organisatie wordt gerealiseerd;
  • introductie van ‘best practice’ methoden en technieken waarvoor de kennis en ervaring intern niet aanwezig is;
  • de eigen medewerkers kunnen zich focussen op hun kerntaken waarbij zij optimaal renderen.

Velen gingen u voor

Conformiso opereert al ruim 25 jaar zeer succesvol in de markt en heeft zich gedurende deze periode ontwikkeld tot dé specialist op het gebied van kwaliteits-, arbo-, veiligheids-, en milieumanagement voor het Midden- en Kleinbedrijf. Hierdoor hebben wij inmiddels een relatiebestand opgebouwd van zo’n 500 bedrijven binnen een grote diversiteit aan branches. Onze medewerkers zijn praktijkmensen en weten dat het ene bedrijf niet gelijk is aan het andere. Verwacht bij ons dan ook geen standaard verhaal, maar een ‘maatpak’, speciaal gemaakt op uw organisatie.

Nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct een kennismakingsgesprek aan, uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend.

Neem contact met mij op
Vraag offerte aan