Minimalisatie van veiligheids- en gezondheidsrisico’s

Een onderneming loopt risico’s, dat weet u als geen ander. Het product waarin wordt geïnvesteerd  moet aanslaan. De klanten moeten betalen, er moet niet ingebroken worden. Allemaal risico’s. Dat hoort nu eenmaal bij het ondernemerschap. Zolang alles goed gaat, denken we hier niet of nauwelijks over na. Maar wat als er plotseling een ongeval met een machine gebeurt? Een medewerker gevaarlijke stoffen binnenkrijgt? Of als iemand uitvalt omdat hij of zij te zwaar werk heeft, of te veel? Dan staat de productie stil of moet u het met een persoon minder doen. Daar komen nog de reparaties, ziektekosten en eventuele boetes bij. En het brengt uw goede naam in gevaar. Kortom, behoorlijke risico’s.

De normspecialisten en veiligheidskundigen van Conformiso ontzorgen u volledig bij het ontwikkelen en implementeren van uw arbobeleid. Zo zetten we bijvoorbeeld samen met u een efficiënt en effectief zorgsysteem op dat voldoet aan (inter)nationale normen zoals VCA of OHSAS 18001. We voeren de werkplekinspecties voor u uit. Of we voeren de wettelijk verplichte risico inventarisatie en evaluatie voor u uit. We gaan zelfs zo ver dat we de rol van uw eigen Veiligheids- en Gezondheidsfunctionaris en/of preventiemedewerker invullen. In alles wat we doen stellen we altijd uw bedrijf en uw medewerkers centraal. Verwacht van ons dan ook geen standaard verhaal, maar praktische oplossingen, geheel toegespitst op uw situatie.

Nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct een kennismakingsgesprek aan, uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend.

Neem contact met mij op
Vraag offerte aan