Direct contact? Bel naar: +31 40 23 190 23|info@conformiso.nl
Benchmark informatie beveiliging 2017/182018-03-15T17:38:33+00:00
Conformiso Benchmark informatie beveiliging

Met het toenemen van digitalisering wordt informatiebeveiliging steeds belangrijker. Informatiebeveiliging gaat over het beschermen van de beschikbaarheid, de integriteit en de vertrouwelijkheid van uw informatie. Naar aanleiding van enkele gebeurtenissen, zoals het stilliggen van havens wereldwijd en dankzij veranderingen in de wetgeving heeft Conformiso besloten zich in te zetten om bedrijven te helpen bij dit onduidelijke maar essentiële onderwerp. 

Conformiso lanceert de Benchmark “informatie beveiliging”. Deze benchmark zal naast het inzicht verschaffen in de stand van zaken bij het Nederlandse bedrijfsleven, inzicht geven in uw situatie ten opzichte van het Nederlands bedrijfsleven. Meedoen kost u slechts 3 minuten van uw tijd en levert u een schat aan informatie op.  Passend bij uw situatie ontvangt u tips en informatie om stappen te zetten met uw informatiebeveiliging.

Onder alle deelnemers verloten wij USB drives met pincode beveiliging. Rondslingerende USB drives zijn namelijk 1 van de grootste risico’s als het gaat om informatie beveiliging.

Start benchmark

Hoe werkt de benchmark?

  • Vul de Benchmark Scan in

  • Wij analyseren uw situatie

  • U ontvangt een overzicht van uw situatie

  • Wij analyseren alle respondenten

  • Publicatie Benchmark 2017

  • U ontvangt de benchmark digitaal

Start benchmark
Uw gegevens worden geanonimiseerd verwerkt in de totale benchmark. Wij gebruiken uw contactgegevens slechts voor een gepersonaliseerde rapportage en gepersonaliseerd advies. Na de benchmark ontvangt u informatie over informatiebeveiliging en commerciële boodschappen namens Conformiso.

Benchmark Rapport Aanvragen?

Vraag het Benchmark rapport informatie beveiliging aan

Benieuwd naar de resultaten maar geen interesse in een scan van uw situatie. Geen probleem, wij sturen u graag onze bevindingen.

Naam:

Bedrijf:

E-mail:

Wij gebruiken uw contactgegevens voor onze mailinglist. Na de benchmark ontvangt u informatie over informatiebeveiliging en commerciële boodschappen namens Conformiso.