Conformiso: Durven! Denken! Doen!2017-07-26T15:15:24+00:00

Conformiso: Durven! Denken! Doen!

Deze drie D’s zitten in ons DNA: Durven, Denken en Doen. We gaan de uitdaging aan, we leveren maatwerk en we nemen u werk uit handen.

Durven!

Ondernemen is vooral een kwestie van lef hebben. Wij durven elke nieuwe wet- en regelgevingen aan. Wij gaan de uitdaging aan om aan alle normen en richtlijnen te voldoen. Onze medewerkers hebben gedegen kennis, ruime ervaring en bovenal lef. Zij zorgen ervoor dat ook uw onderneming voldoet aan alle eisen op het gebied van:

  • Kwaliteit
  • Veiligheid en gezondheid
  • Milieu en duurzaamheid
  • Informatiebeveiliging
  • Opleiding en training

Niet voor niets werden onze opdrachtgevers als een van de eersten gecertificeerd volgens de nieuwe normen, zoals de ISO 5001, MVO-prestatieladder en WEELABEX. Wij hebben er het volste vertrouwen in, dat wij ook de certificering voor uw onderneming kunnen waarmaken. Daarom krijgt u van ons een certificeringsgarantie. Durft u het aan om ons uw kwaliteitssystemen te laten opzetten? Om ons uw certificeringstrajecten te laten begeleiden? Wij durven het aan!

Denken!

Het belang van uw organisatie staat voorop. Maar, omdat geen enkele onderneming hetzelfde is, denken we met u mee. In alles wat we voor u doen. Wij leveren geen standaardoplossing, maar altijd maatwerk. Geen grote stappen, maar millimeterwerk. Geen theorie, maar een oplossing die in uw praktijk werkt. Onze grootste troef is de kennis en praktijkervaring van onze medewerkers. Daarin investeren wij continu:

  • Wij zijn op de hoogte van de nieuwste normeisen
  • Wij houden onze kennis over de wet- en regelgeving bij
  • Wij passen methoden en technieken toe die u verder helpen

Onze oplossingen zijn goed-doordacht en effectief.

Doen!

Wij nemen al uw zorgen op het gebied van kwaliteitsmanagement, Arbo, veiligheid en milieu uit handen. Wij zetten een kwaliteitssysteem voor u op en zorgen ervoor dat het werkt. Onze medewerkers actualiseren uw VGM-risico inventarisatie en evaluatie, toetsen of uw bedrijf voldoet aan de wet- en regelgeving, voeren uw klanttevredenheidsonderzoek uit en voeren interne audits uit. Ook nemen we onderhouds- en beheerstaken van u over. Geen zorgen: wij verzorgen ook uw kwaliteitsmanagement als u geen KAM-manager heeft. Wij nemen de zorg voor kwaliteit, Arbo en milieu van u over. Dat verstaan wij onder de derde D: doen!

Durft u het aan? Denk er dan niet langer over na. Doen! Vraag meteen een gesprek of offerte aan.

Neem contact met mij op
Vraag offerte aan