Wilt u graag weten wat Conformiso in de praktijk voor u en uw organisatie kan betekenen? Of nog specifieker: wat MyQ, onze virtuele kwaliteitsmanager, voor u kan betekenen? Bekijk dan dit filmpje waarin Harold Kuyten aan de hand van een praktijkvoorbeeld laat zien hoe we werken in onze dienstverlening op het gebied van Kwaliteits-. Arbo- en Milieumanagement.  

In april 2017 werd dit item gebruikt in het programma ‘Ondernemend Nederland’ op RTL7. Dit businessprogramma op tv heeft als doel heel zakelijk Nederland te inspireren. Ondernemers uit de meest uiteenlopende branches komen aan het woord en vertellen over de nieuwste ontwikkelingen. De makers van ‘Ondernemend Nederland’ kwamen ook bij Conformiso terecht omdat het concept van  MyQ hen enorm aansprak en perfect paste in de aflevering over ondersteuning (op allerlei gebieden) van bedrijven.
De opnames zijn gemaakt in de parkeergarage aan de Mathildelaan in Eindhoven. Deze wordt geëxploiteerd door P1, een landelijk opererend parkeerbedrijf. P1 maakt al ruim 15 jaar gebruik van de diensten van Conformiso. Onlangs is gestart met de implementatie van MyQ. De eerste ervaringen zijn zeer positief.
Ook bij F. Breeman is MyQ bekend. Deze Rotterdamse LandRover-, BMW- en MINI-dealer wordt al jaren door Conformiso begeleid bij het KAM-management. Binnen de BMW- en MINI-dealervestigingen wordt sinds een klein jaar gewerkt met MyQ. Procesmanager Chris Radings vertelt over de eerste ervaringen met de virtuele kwaliteitsmanager op de website van MyQ.