Even voorstellen: Ik ben Q

Hallo, ik ben Q. Vanaf 1 januari 2016 ben ik werkzaam bij Conformiso en neem ik voor mijn opdrachtgevers de volledige zorg rondom kwaliteits-, arbo- en/of milieumanagement uit handen. Hoe? Eigenlijk heel simpel. Door gebruik te maken van de meest innovatieve ICT-oplossingen gecombineerd met jarenlang opgebouwde specialistische kennis, kunde en ervaring.

Ik ben een doener, geen adviseur. Ik ben resultaatgericht en krijg energie van het werken binnen de hedendaagse praktijk waarin normdruk en risico’s overwegend toenemen en financiële marges onder druk staan. Vanwege mijn virtuele karakter acteer ik meestal op de achtergrond, maar op gezette tijden stuur ik mijn collega bij u langs om alle noodzakelijke werkzaamheden op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu voor u uit te voeren. Ik zorg voor optimalisatie, kostenbesparing en behoud van uw certificaten.

Wilt u dat ik uw kwaliteits-, arbo- en/of milieumanagement ook van u overneem? Laat een berichtje achter op onze contactpagina en ik neem snel contact met u op.

Groeten,

Q.

 

2016-08-17T12:58:26+00:00