Carnaval leeft en is voor veel Brabanders en Limburgers de belangrijkste bijzaak in het leven. Het is een feest van verbroedering en gezelligheid en wordt elk jaar weer uitbundig gevierd. Een bekende bierbrouwer uit het Brabantse Lieshout wil het carnavalsfeest zelfs voordragen voor de Nobelprijs voor de Vrede.  Daarvoor moet uiteraard wel het nodige geregistreerd, genormeerd en vastgelegd worden. Daarom is het onlangs opgerichte Brabants Normalisatie-instituut (BRN) verzocht om een norm vast te stellen voor alle carnavalsvierders. Het resultaat? De BRN 11-11, Brabantse norm voor Carnavalsmanagement.

Samenwerking met Conformiso

Omdat Conformiso al veel bedrijven en organisaties in de zuidelijke provincies van ons land begeleidt bij het behalen en behouden van diverse certificeringen én omdat verschillende van onze medewerkers zeer ervaren carnavalsvierders zijn, zijn wij door het Brabants Normalisatie-instituut benaderd om de nieuwe carnavalsnorm mede vorm te geven. Met onze expertise op het gebied van kwaliteits-, informatiebeveiligings-, arbo- en milieumanagementsystemen, onze ruime carnavalservaring én onze pragmatische en vaak feestelijk ingestelde werkwijze, hebben we een significante bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van de BRN 11-11.  We zijn er trots op dat we de norm – bij wijze van proef – al hebben kunnen implementeren bij een (nog niet nader te noemen) gerenommeerde carnavalsvereniging. De externe audits hebben hier inmiddels succesvol plaatsgevonden. In verband met strikte geheimhoudingsplicht mogen wij nog geen inhoudelijke mededelingen hierover doen.

Lancering BRN 11-11

De lancering van de BRN 11-11 Brabantse norm voor Carnavalsmanagement vindt officieel plaats op vrijdag 7 februari. De complete norm is vanaf die dag ook gratis te downloaden via onze website. Tijdens de lancering onthullen we bovendien een unieke eigenschap van de norm die met name voor de individuele carnavalsvierder zeer interessant is.
Wil je de norm in je mailbox ontvangen? Je kunt de norm mét bijbehorend certificaat nu al aanvragen via onderstaand formulier.

    Vul uw gegevens in en wij sturen de norm en het certificaat z.s.m. per mail toe.

    Naam:

    Vereniging:

    E-mail:

    Neem contact op