algemeenOpleiding en training

Ondernemers die willen investeren in kennis en ervaring binnen hun bedrijf, doen er goed aan hun medewerkers bij Conformiso te laten trainen. Goed opgeleide medewerkers zijn van grote waarde voor uw bedrijf. Zij zorgen ervoor dat u voldoet aan alle wettelijke normen en eisen. Zij zorgen ervoor dat u alle benodigde certificeringen behaalt en behoudt. Ons trainingsprogramma is bijzonder uitgebreid; wij bieden o.a. de volgende praktijkgerichte opleidingen en trainingen aan:

 

  • Basiscursus ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, ISO 45001
  • Basisveiligheid VCA (*)
  • VOL-VCA: Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (*)
  • BHV / EHBO
  • Klantgerichtheid en Klanttevredenheid
  • Interne Audits
  • Projectleiderstraining
  • Uw monteur als ambassadeur

(*) uw medewerkers kunnen deze cursussen ook als opfriscursus volgen

Staat de opleiding die u in gedachten heeft er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op en informeer naar onze maatwerk oplossingen.

Opleidingen en trainingen op maat

Onze trainingen zijn allemaal in-company trainingen. Dat heeft voor u het grote voordeel, dat uw medewerkers er de deur niet voor uit hoeven. De training is helemaal afgestemd op de wensen en behoeften van uw medewerkers. Zo bepaalt u de feitelijke inhoud van de training of de boodschap van de workshop. Op basis van de groepsgrootte, het kennisniveau en de samenstelling van de groep bepalen we samen het aantal bijeenkomsten dat voor de training nodig is.

Hoe laat beginnen uw medewerkers met hun opleiding?

In tegenstelling tot andere opleiders bepalen we ook het tijdstip van de training in overleg met u. Onze trainers werken in werktijd, deels in werktijd, in de avond en zelfs in het weekend. De training begint op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Zegt u maar hoe laat u wilt beginnen, onze trainers staan voor u klaar.

Certificaat of diploma

Deelnemers van al onze cursussen en trainingen ontvangen na afloop een certificaat van deelname.
Alleen de VCA-cursussen worden afgesloten met een officieel examen met als doel een erkend diploma.

Bent u benieuwd wat Conformiso u nog meer te bieden heeft op het gebied van training en opleiding? Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en uw wensen door te nemen.

Neem contact met mij op
Vraag offerte aan