Poster met 9 tips om direct te besparen

Een beter milieu begint bij jezelf! Vraag de gratis poster aan met 9 tips om direct te besparen.

Als onderdeel van onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar manieren om de medewerkers van onze opdrachtgevers te betrekken bij kwaliteits-, Arbo en milieuzorg. Wij weten immers als geen ander dat een mooi theoretisch verhaal en een dito boekwerk in de praktijk nauwelijks toegevoegde waarde heeft. Met aansprekende voorbeelden en praktische hulpmiddelen proberen we de betrokkenheid van de medewerkers te vergroten.

Om deze reden hebben wij een poster ontworpen voor bedrijven die actief bezig willen zijn met milieuzorg. Met behulp van negen tips kan een medewerker zelf actief bijdragen aan een beter milieu en lagere kosten. En door de poster op zichtlocaties op te hangen, herhaalt de boodschap zich vanzelf en zult u merken dat uw medewerkers meer betrokken zullen raken. Een beter milieu begint immers bij jezelf!

Vraag de gratis poster aan:

Wilt u in het bezit komen van onze gratis poster? Vraag hem dan vandaag nog aan. Ga naar de contactpagina op deze website en geef uw bestelling door. Vermeld duidelijk het bezorgadres en het aantal posters dat u wilt ontvangen.

2016-11-14T16:14:27+00:00