Aanmelden themabijeenkomsten

Conformiso B.V.

De Run 4312-F
5503 LN  Veldhoven
Nederland

T +31 40 23 190 23

www.conformiso.nl
info@conformiso.nl

follow us at twitter:
@conformiso

Conformiso organiseert en verzorgt met regelmaat gratis themabijeenkomsten. Tijdens deze interactieve kennissessies wordt u door inspirerende sprekers in een middag bijgepraat over een interessant thema. Hieronder ziet u welk thema centraal staat tijdens de volgende bijeenkomst. I.v.m. de geldende maatregelen omtrent het coronavirus is de eerstvolgende bijeenkomst uitgesteld tot nader order. Het programma is ook onder voorbehoud.

Gezond & veilig werken

Veldhoven, datum nader te bepalen

Een veilige en gezonde werkomgeving is helaas nog niet overal de realiteit. Uit ongevalonderzoek blijkt dat onveilig gedrag vaak een rol speelt bij een ongeluk.  Om veiliger èn gezonder te kunnen werken, is naast het opvolgen van regels en procedures ook een actieve houding ten opzichte van veilig gedrag essentieel om gezond en veilig werken structureel te borgen. Hoe zorg je dat dit in jouw bedrijf vanzelfsprekend wordt? En hoe voldoe je als ondernemer aan de geldende wet- en regelgeving?

Bijgepraat in een middag

Tijdens de themabijeenkomst ‘Gezond & veilig werken’ krijg je antwoord op al je vragen. Tijdens de interactieve kennissessie zullen verschillende sprekers je bijpraten over o.a. de Veiligheidsladder, het werken aan de veiligheidscultuur binnen een bedrijf, het leren van (bijna-) ongevallen en gevaarlijke situaties.  Ook wordt aandacht besteed aan de huidige wet- en regelgeving en geven we je praktische handvatten hoe je hiermee kunt omgaan binnen jouw bedrijf.

Programma

 •  Aanvang: 13.00 uur (ontvangst vanaf 12.30 uur)
 • Opening door Harold Kuyten (directeur Conformiso)
 • Veiligheidsladder door een medewerker van een Certificerende Instelling
 • VIC-campagne (Veiligheid ICruciaal) bij Geodis; bewustwording rondom veiligheid op de werkvloer door medewerker Geodis
 • korte pauze 
 • Wet- en regelgeving rondom de (wettelijk verplichte) RI&E door Patty van der Cruijsen (Hogere Veiligheidskundige bij Conformiso)
 • Eenvoudig melden en analyseren van gevaarlijke situaties en/of (bijna) ongevallen in de MyQ-app
 • ca. 16.30 uur: afsluiting door Harold Kuyten

Aanmelden voor deze gratis kennissessie kan via onderstaand contactformulier (maximaal 2 deelnemers per organisatie).
Let op: bij afwezigheid zonder tijdige afmelding zijn wij genoodzaakt € 50,- in rekening te brengen.

Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt!

 

  Naam:

  Bedrijfsnaam:

  Telefoonnummer:

  E-mail:

  Graag hieronder uw aanmelding voor training/bijeenkomst, plaats en datum definitief bevestigen: