Aanmelden themabijeenkomsten

Conformiso B.V.

De Run 4312-F
5503 LN  Veldhoven
Nederland

T +31 40 23 190 23

www.conformiso.nl
info@conformiso.nl

follow us at twitter:
@conformiso

Conformiso organiseert en verzorgt met regelmaat gratis themabijeenkomsten. Tijdens deze interactieve kennissessies wordt u door inspirerende sprekers in een middag bijgepraat over een interessant thema. Hieronder ziet u welk thema centraal staat tijdens de volgende bijeenkomst.

Gezond & veilig werken

Donderdag 19 maart 2020, Veldhoven

Een veilige en gezonde werkomgeving is helaas nog niet overal de realiteit. Uit ongevalonderzoek blijkt dat onveilig gedrag vaak een rol speelt bij een ongeluk.  Om veiliger èn gezonder te kunnen werken, is naast het opvolgen van regels en procedures ook een actieve houding ten opzichte van veilig gedrag essentieel om gezond en veilig werken structureel te borgen. Hoe zorg je dat dit in jouw bedrijf vanzelfsprekend wordt? En hoe voldoe je als ondernemer aan de geldende wet- en regelgeving?

Bijgepraat in een middag

Op donderdag 19 maart a.s. krijg je antwoord op al je vragen bij de themabijeenkomst ‘Gezond & veilig werken’. Tijdens de interactieve kennissessie zullen verschillende sprekers je bijpraten over o.a. de Veiligheidsladder, het werken aan de veiligheidscultuur binnen een bedrijf, het leren van (bijna-) ongevallen en gevaarlijke situaties.  Ook wordt aandacht besteed aan de huidige wet- en regelgeving en geven we je praktische handvatten hoe je hiermee kunt omgaan binnen jouw bedrijf.

Programma

 Nader te bepalen

Aanmelden voor deze gratis kennissessie kan via onderstaand contactformulier (maximaal 2 deelnemers per organisatie).
Let op: bij afwezigheid zonder tijdige afmelding zijn wij genoodzaakt € 50,- in rekening te brengen.

Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt!

 

Naam:

Bedrijfsnaam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Graag hieronder uw aanmelding voor training/bijeenkomst, plaats en datum definitief bevestigen: