Aanmelden themabijeenkomsten

Conformiso B.V.

De Run 4312-F
5503 LN  Veldhoven
Nederland

T +31 40 23 190 23

www.conformiso.nl
info@conformiso.nl

follow us at twitter:
@conformiso

Conformiso organiseert en verzorgt met regelmaat gratis themabijeenkomsten. Tijdens deze interactieve kennissessies wordt u door inspirerende sprekers in een middag bijgepraat over een interessant thema. Hieronder ziet u welk thema centraal staat tijdens de volgende bijeenkomst.

Duurzaam ondernemen

Donderdag 27 juni 2019, Veldhoven

Verplichte energielabels, klimaatakkoorden, informatieplicht voor energiebesparende maatregelen; er komen steeds meer eisen en verplichtingen voor het bedrijfsleven om duurzaam om te gaan met energiebronnen. Veel ondernemers zien daardoor door de bomen het bos niet meer. Welke ontwikkelingen zijn er nou precies op nationaal en Europees niveau en hoe kun je daar als ondernemer handen en voeten aan geven?

Bijgepraat in een middag

Op donderdag 27 juni a.s. krijg je antwoord op al je vragen bij de themabijeenkomst ‘Duurzaam ondernemen’. Tijdens de interactieve kennissessie zullen vier sprekers verschillende kanten van duurzaam ondernemen belichten. In een middag word je bijgepraat over huidige en toekomstige verplichtingen op het gebied van energiebesparing, duurzaamheid en milieudoelstellingen. Uiteraard geven we je ook praktische handvatten hoe je met deze verplichtingen kunt omgaan binnen jouw bedrijf.

Programma

 12.30 – 13.00 uur
Ontvangst

13.00 uur
Opening en welkomstwoord door Harold Kuyten, directeur van Conformiso

13.10 – 13.45 uur
Presentatie van ing. Timme Lucassen van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) over de (inter)nationale ontwikkelingen op gebied van duurzaam ondernemen, energiebesparing en CO2-reductie en wat dat betekent voor jou en jouw bedrijf, nu en in de nabije toekomst.

13.45 –14.30
Michel Heerkens, directeur en mede-eigenaar van industriële wasserij Lavans BV. Michel geeft een kijkje in zijn familiebedrijf en de manier waarop zij duurzaamheid onderdeel hebben gemaakt van hun bedrijfsstrategie.

14.30- 15.00
pauze

15.00 – 15.45
Annette Willems en Ester Verheijen, beiden organisatieadviseur bij Conformiso, laten zien hoe je als ondernemer op een praktische manier invulling kunt geven aan duurzaamheidseisen door gebruik te maken van het duurzaamheidskompas. Hoe kun je duurzaamheid tot uiting brengen in de bedrijfsvoering van je bedrijf, aansluitend bij ISO 14001 en CO2-prestatieladder.

15.45 – 16.30
Afsluiting van de bijeenkomst door Harold Kuyten en aansluitend een drankje.

Aanmelden voor deze gratis kennissessie kan via onderstaand contactformulier (maximaal 2 deelnemers per organisatie).
Let op: bij afwezigheid zonder tijdige afmelding zijn wij genoodzaakt € 50,- in rekening te brengen.

Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt!

 

Naam:

Bedrijfsnaam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Graag hieronder uw aanmelding voor training/bijeenkomst, plaats en datum definitief bevestigen: