Uitvoeren interne kwaliteitsaudits (ISO 9001)

Wat?

Een goede interne audit bestaat uit meer dan alleen het afvinken van een checklist. Een goede audit geeft inzicht in het functioneren van het kwaliteitsmanagementsysteem. Tijdens deze training leert u op een praktische en effectieve manier een interne audit voor te bereiden, uit te voeren en te rapporteren.

De volgende onderdelen komen aan bod:

  • Inleiding op kwaliteitsmanagement, waarbij ook de basisbeginselen van de norm ISO 9001:2015 worden meegenomen
  • Begrippen en achtergronden m.b.t. interne audits
  • Richtlijnen voor een interne audit
  • Auditprocedure: voorbereiding, uitvoering, rapportage en verbetering
  • Interviewtechnieken en rollenspellen

Voor wie?

De training ‘Uitvoeren interne audits’ is bedoeld voor KAM-managers, –coördinatoren en andere medewerkers die interne audits (gaan) uitvoeren.

Doel

Na de training ‘Uitvoeren interne audits’ bent u in staat om een effectieve interne audit uit te voeren en te rapporteren. Deelnemers ontvangen een certificaat van deelname.

Duur

Deze training duurt 1,5 dag. Tijdens de training wordt de theorie afgewisseld met de praktijk. Indien gewenst kan de training worden uitgebreid met een terugkomsessie waarbij de auditervaringen onder leiding van een trainer worden besproken.

Meer informatie

De training ‘Uitvoeren interne kwaliteitsaudits’ wordt uitsluitend bij u op het bedrijf gegeven. Per training kunnen maximaal 6 medewerkers deelnemen. Voor informatie over data en kosten kunt u ons contactformulier invullen.

Neem contact met mij op
Vraag offerte aan