Uitvoeren interne milieu-audits

Wat?

Een goede interne audit bestaat uit meer dan alleen het afvinken van een checklist. Een goede audit geeft inzicht in het functioneren van het milieumanagementsysteem. Tijdens deze training leert u op een praktische en effectieve manier een interne audit voor te bereiden, uit te voeren en te rapporteren.

De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod:

  • Inleiding op milieumanagement, waarbij ook de basisbeginselen van de norm ISO14001:2015 worden meegenomen
  • Begrippen en achtergronden m.b.t. interne audits
  • Richtlijnen voor een interne audit
  • Auditprocedure: voorbereiding, uitvoering, rapportage en verbetering
  • Interviewtechnieken en rollenspellen

Voor wie?

De training ‘Uitvoeren interne milieu-audits’ is bedoeld voor KAM-managers, milieucoördinatoren en andere medewerkers die interne milieuaudits (gaan) uitvoeren.

Doel

Na de training ‘Uitvoeren interne milieuaudits’ bent u in staat om een effectieve interne audit uit te voeren en te rapporteren. Deelnemers ontvangen een certificaat van deelname.

Duur

Deze training duurt 1,5 dag. Tijdens de training wordt de theorie afgewisseld met de praktijk. Indien gewenst kan de training worden uitgebreid met een terugkomsessie waarbij de auditervaringen onder leiding van een trainer worden besproken.

Meer informatie

De training ‘Uitvoeren interne milieuaudits’ wordt uitsluitend bij u op het bedrijf gegeven. Per training kunnen maximaal 6 medewerkers deelnemen. Voor informatie over data en kosten kunt u ons contactformulier invullen.

Neem contact met mij op
Vraag offerte aan