Uw eigen KAM-manager2017-07-26T16:19:26+00:00

Kwaliteit, Arbo en Milieu

Ook als uw bedrijf al voldoet aan de (inter)nationale norm, richtlijn of standaard voor bijvoorbeeld ISO 9001, VCA of ISO 14001, dan bent u er nog niet. U heeft ook nog te maken met wet- en regelgeving, zoals de Arbowet en de wet Milieubeheer. Eigenlijk hebben deze onderwerpen continu uw aandacht nodig. Maar heeft u hier wel tijd voor? Heeft u hiervoor de benodigde kennis in huis? Bent u bereid te investeren om deze kennis in huis te halen en te houden? Conformiso heeft een andere oplossing voor u: uw eigen KAM-manager.

Uw eigen KAM-manager

Laat uw medewerkers doen waar zij goed in zijn en laat ons zorgen voor uw kwaliteit-, Arbo- en milieuzaken. Daar hebben wij een unieke en innovatieve oplossing voor bedacht. Wij onderhouden en beheren uw kwaliteitsmanagementsysteem: het MyQ-platform. Dit doen wij 24/7 voor een vast, laag maandbedrag. Het grote voordeel voor u, is dat wij ook hier certificeringsgarantie geven. Zolang wij het beheer en onderhoud van uw KAM-management uitvoeren, bent u verzekerd van certificering. Gegarandeerd.

Kwaliteit, Arbo en Milieu volgens Conformiso

Wij zijn ervan overtuigd dat kwaliteit, Arbo en milieu vooral draait om verbeteren. Hoe brengen we de kosten omlaag? Waar zitten onze risico’s? Hoe richten we de productie nog efficiënter in? Hoe zorgen we voor minder afval in het proces? Kunnen we besparen op onze energierekening? Kunnen onze medewerkers nog veiliger werken? Op deze en nog veel meer vragen, weten wij de antwoorden.

Voordelen van KAM-management

  • Wij nemen u veel en regelmatig terugkerend werk uit handen.
  • U hoeft niet te investeren in opleidingen of het opdoen van kennis en ervaring:
    • vanaf de eerste dag beschikt u over een bedrijfskundige met actuele kennis en ruime ervaring op het gebied van kwaliteit-, Arbo- en milieumanagement.
  • Uw werkprocessen worden geoptimaliseerd.
  • Eventuele risico’s worden tot een minimum teruggebracht.
  • Alle taken die u uitbesteedt, voldoen aan eventuele wettelijke verplichtingen of normeisen.
  • Wij verliezen het praktisch nut voor de organisatie nooit uit het oog.
  • Door de kosten voor kwaliteitsbeheer te spreiden over een langere periode komt u niet voor onverwachte piekinvesteringen te staan.

Heeft u eigenlijk altijd al een KAM-manager willen hebben? Waarom zou u dan wachten? Wij vertellen u alles over onze diensten, onze programma’s en de mogelijkheden voor KAM-management. Vraag meteen een gesprek of een offerte aan.

Neem contact met mij op
Vraag offerte aan