Webinars

Conformiso B.V.

De Run 4312-F
5503 LN  Veldhoven
Nederland

T +31 40 23 190 23

www.conformiso.nl
info@conformiso.nl

follow us at twitter:
@conformiso

Conformiso deelt graag kennis, o.a. tijdens themabijeenkomsten maar ook tijdens webinars. Hieronder vindt u meer informatie over onze webinars.

MyQ, de digitale kwaliteitsmanager van Conformiso

Wilt u ook dat uw medewerkers zich kunnen concentreren op de corebusiness van uw onderneming? Laat dan het beheer en onderhoud van uw (kwaliteits-)managementsysteem op professionele en betaalbare wijze uitvoeren door een specialist. Het is tijd voor een slimme benadering; het is tijd voor MyQ!

Om uw (gecertificeerde) managementsysteem – op het gebied van kwaliteit, Arbo, milieu en/of informatiebeveiliging – te onderhouden moet u voldoen aan allerlei normschema-eisen en wet- en regelgeving. Dat vergt continue aandacht waarvoor vaak de vereiste tijd, kennis en/of kunde niet aanwezig is. Door gebruik te maken van het innovatieve MyQ-concept – onze digitale kwaliteitsmanager – ontzorgen we u op dit gebied, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Speciaal voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf maakte Conformiso een online webinar waarin u kort en bondig wordt geïnformeerd over de functionaliteiten, werkdrukverlaging én kostenbesparing van het MyQ -concept.

Bekijk het webinar hier (via YouTube)

Voor meer informatie over MyQ: lees ons blog ‘MyQ ontzorgt en bespaart’ of kijk op de website van MyQ

    Naam:

    Bedrijfsnaam:

    Telefoonnummer:

    E-mail:

    Graag hieronder uw aanmelding voor training/bijeenkomst, plaats en datum definitief bevestigen: