Beste relatie,

Graag willen wij u informeren over een wijziging binnen de directie van Conformiso, uw vertrouwde partner op het gebied van kwaliteitszorg, milieumanagement, informatiebeveiliging en gezond & veilig werken.

Sinds 2007 bestaat het directieteam van Conformiso uit Jeroen Molendijk en Harold Kuyten. Samen hebben zij Conformiso laten groeien en bloeien tot het toonaangevende adviesbureau dat het nu is. Nu is een nieuwe fase aangebroken. Jeroen Molendijk heeft zijn belang in Conformiso verkocht aan Harold Kuyten en daarmee ook gelijktijdig zijn directie- en managementtaken neergelegd. Jeroen blijft nog wel als adviseur verbonden aan Conformiso.

Deze bestuurswijziging brengt voor u als relatie geen merkbare veranderingen met zich mee. Harold zet Conformiso in zijn rol van algemeen directeur voort op de ingeslagen weg en de dienstverlening blijft zoals u die van ons gewend bent: efficiënt, effectief en op maat.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Namens team Conformiso

Harold Kuyten

Algemeen Directeur

Weten wat Conformiso voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen op het gebied van kwaliteit, informatiebeveiliging, gezond & veilig werken en milieu? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op