Duidelijke en heldere uitleg over de nieuwe ISO 9001:2015 norm, interessante discussies over kwaliteitsmanagement, volle zalen en bezoekers die hun ervaringen delen. Het zijn de ingrediënten die de gratis ISO 9001:2015 workshops van Conformiso en TUV Rheinland Nederland tot een succes maakten. Na eerdere bijeenkomsten begin dit jaar vonden op 1 en 21 oktober wederom zo’n 150 belangstellenden hun weg naar Eindhoven en Rotterdam.

Omdat in september 2015 de nieuwe ISO 9001:2015 norm is gepubliceerd, besloten Conformiso en TUV Rheinland Nederland  wederom gezamenlijk een tweetal workshops te organiseren om hun klanten en andere belangstellenden op de hoogte te brengen van de wijzigingen die samenhangen met de introductie van de nieuwe norm. Tijdens de interactieve workshops gingen Harold Kuyten (directeur Conformiso) en Carla Boer (TUV Rheinland) in op de nieuwe ‘High Level’-hoofdstructuur,  de kerneisen van de nieuwe norm en de belangrijkste wijzigingen ten opzichte van de ‘oude’ ISO 9001:2008. Gedurende de workshop was er alle ruimte voor de aanwezigen om vragen te stellen over de impact van de nieuwe norm op hun eigen organisatie, hetgeen leidde tot interessante discussies en de uitwisseling van ervaringen!

Mocht u nu niet in de gelegenheid zijn geweest om bij één van de workshops aanwezig te zijn, maar toch wat nadere toelichting te willen over de nieuwe ISO 9001:2015 norm en de impact daarvan op uw organisatie, neem dan contact met ons op via onze contactpagina.