Zo focust u zich op uw corebusiness

///Zo focust u zich op uw corebusiness

Zo focust u zich op uw corebusiness

Wij nemen uw zorg rondom kwaliteit, arbo en milieu uit handen

Niet elk bedrijf is groot genoeg om een voltijds KAM-medewerker in dienst te hebben. Wanneer de betreffende expertise binnen de organisatie aanwezig is, kan dit soms een deel van een functie-inhoud betreffen. Maar mensen die KAM-taken in deeltijd kunnen en willen vervullen, zijn schaars. Daarom helpt Conformiso u graag door maatwerk aan te bieden in KAM. Zo werkt u veilig en volgens de laatste voorschriften en wetgeving, zonder dat u een eigen KAM-medewerker in dienst hoeft te nemen.

MyQ kwaliteitsplatform

Juist in het klein- en middenbedrijf is een focus op de kerntaken belangrijk. Wij spreken veel ondernemers die huiverig zijn om te veel de breedte in te gaan met het takenpakket voor hun medewerkers. Dat levert een hoop werk op dat niet direct productief is, terwijl het vermogen om een hoge overhead te dragen bij dergelijke bedrijven beperkt is. Bedrijven worstelen daarmee, omdat iedereen begrijpt dat kwaliteit en veiligheid en het continu waarborgen daarvan erg belangrijk is. Voor dergelijke ondernemers reikt Conformiso een pasklare oplossing aan: het MyQ kwaliteitsplatform.

 

 

Het MyQ kwaliteitsplatform beheren en onderhouden wij voor u, 24/7. Dat betekent concreet dat u verzekerd bent van certificering en dat u veel terugkerend werk uit handen wordt genomen. Werk dat bovendien niet binnen de directe expertise van uw organisatie ligt. De voordelen zijn echter niet alleen theoretisch, zoals de zekerheid van certificering. MyQ en Conformiso maken écht verschil in uw organisatie. Dat betekent verbeteringen op het gebied van kostenbeheersing, veiligheid en efficiënt werken.

Kies voor uw corebusiness

De grootste winst van het uitbesteden van uw KAM-werkzaamheden aan Conformiso is wellicht ontzorging. Het gegeven dat u geen omkijken meer heeft naar complexe, maar noodzakelijke taken, die buiten uw directe expertise liggen. Dergelijke taken leiden af van waar het in uw bedrijf om draait en kosten u productieve uren. Net als bijvoorbeeld de administratie wordt dat door veel ondernemers als een vervelende belasting ervaren. U wilt bezig zijn met uw corebusiness. En wij helpen u daarbij.

Meer weten over de mogelijkheden om KAM uit handen te geven? Neem contact op met ons of vraag direct een offerte aan. Wij vertellen u graag meer.

2017-12-07T13:46:35+00:00